2009 m. vasario 24 d., antradienis

Prizą į studiją !



Vakar su Mika buvome suplanavę susitikimą jau senai .Ir kas galėjo pagalvoti , kad jo metu gausiu dar ir prizą .Kaip , kas ir dėl ko jūs jau žinote ,todėl pristatau prizą ,kaip matote ,taip pat kablys ! Super prizas, originalus , funkcionalus ,unikalus .
AČIŪ , MIKA !



Buvo smagu susitikt ,išgert kavos ,paplepėt ir atlikt mūsų tradicinį ritualą -apžvalgą po vieną parduotuvę .
Žinoma ,kalbėjom apie tuos laimėjusius pimpaliukus .Perdaviau sėklas 2 užsakovėms , o vienai išsiunčiau į Kauną .Daigą esu pažadėjus vieną. Ir išsirutuliojo iš kalbos ,kad reiktų suorganizuoti visų naujų pimpaliukų augintojų pasirodymo konkursą .Taigi jei pavyks visoms nufotografuoti ,rudenį rinksim gražiausią ir didžiausią PIMPIDORĄ .Linkiu visoms gausaus derliaus !


3 komentarai:

Vaivaj rašė...

Žavus prizas. jei tik užauginsiu, dalyvausiu pimpamidorų konkurse :-)

medula rašė...

Žaneta, aš per Miką jau gavau "pipiskinių pomidorų" sėklas =] Ačiū labai! Iš karto perspėju, kad tai dovana močiutei, kuri juos, nabagėlius, ir sodins, daigins, retins, laistys, perrišinės ir kitaip nuglostinės augančius, išgaus jų sėklas...
Reakciją pamačius pomidorų vaisių formą (nes nesakysiu kokia rūšis) įsipareigoju aprašyti detaliai =]]] Ir konkurse dalyvaus, aišku... močiutė, galima?

Lileta rašė...

Oi ,medula kaip įdomu bus sužinoti reakciją :)Idėją man davei ,mano močiutė irgi augina ,aš irgi jai nesakysiu ,pažiūrėsim irgi reakciją .Ji pas mane tokia žodžio kišenėj neiškanti .
Dabar lauksiu derliaus ... :)

Tiesa,Vaiva ,aš tau daigą duosiu.