tag:blogger.com,1999:blog-7308345733010563402.post5321243939920553296..comments2023-03-24T10:29:39.907+02:00Comments on tiesiog aš: Salotos su kinvos kruopomisLiletahttp://www.blogger.com/profile/15643424135034872016noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7308345733010563402.post-62612063171985063452009-05-06T00:24:00.000+03:002009-05-06T00:24:00.000+03:00Kai įdomu, pirmą kartą girdžiu apie tokias kruopas...Kai įdomu, pirmą kartą girdžiu apie tokias kruopas ! ir dar su uodegytėmis, pasirodo :) suintrigavo ;)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7308345733010563402.post-41707615385152632542009-05-05T11:23:00.000+03:002009-05-05T11:23:00.000+03:00Na ,štai ,nors kažkas jau ragavęs :)
Jo ,jo ,jas k...Na ,štai ,nors kažkas jau ragavęs :)<br />Jo ,jo ,jas kai išverdi tai su uodegytėm ir traškios :)Liletahttps://www.blogger.com/profile/15643424135034872016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7308345733010563402.post-62692767738160303402009-05-04T15:46:00.000+03:002009-05-04T15:46:00.000+03:00Mes kynvą valgom jau senokai, bet mes valgom tokia...Mes kynvą valgom jau senokai, bet mes valgom tokias tamsias kynvas, jos kai išverda, išlenda "uodegytės" - nesuprantu kaip taip įmanoma, bet atrodo kaip sudaigintos, tos uodegytės tai daigai. Ir išvirus jos birios, jokio gleivėtumo kaip avižų košėj, traška netgi kai valgai. Tikrai riešutų skonio :)<br />Aš pagauta įkvėpimo bandžiau virti barščius su kynva, ale labai jau brangiai gaunasi, ir jokio skonio barščiuose, pigiau būtų sorų įmetus :Dmedulahttps://www.blogger.com/profile/11128142609098734796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7308345733010563402.post-71448268594990307942009-05-03T22:57:00.000+03:002009-05-03T22:57:00.000+03:00Pirmą kartą apie tokias išgirdau... Įdomu :-)Pirmą kartą apie tokias išgirdau... Įdomu :-)Vaivajhttps://www.blogger.com/profile/03498222204609114942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7308345733010563402.post-63609330232597476422009-05-01T18:30:00.000+03:002009-05-01T18:30:00.000+03:00Kai ka radau ,cituoju ,tiksliau kopinu:
Kinva tai ...Kai ka radau ,cituoju ,tiksliau kopinu:<br />Kinva tai grūdinė kultūra iš Peru, kuri artimai susijusi su Amarantu. Kinva yra natūraliai, be jokių cheminių priedų išauginta augalas,. Sėklos yra 1/8 colio diametro, verdama ir valgoma kaip avižinės kruopos. Viename svare (0,453 kg.) Kinvos miltų ar sėklų yra 1480 kalorijų.<br />Kinvos miltai turi malonų riešutų skonį. Duonos gaminiams, mufinams, bandelėms, įvairioms pastoms, pieno produktams, sausainiams, spurgoms, blynams, padažams, riešutų sviesto pakaitalui, koldūnams tai suteikia ypatingai gerą skonį. Juos galima naudoti viskam kam tik norime. Dauguma receptų, kuriuos galime Jums pasiūlyti, yra sukurti be kvietinių miltų ir kitų grūdų, mielių, kiaušinių, pieno ir cukraus. Tai tokie produktai kurie dažniausiai būna alergijos priežastimi. Kinvos naudojimas yra paprastas ir įspūdingai praturtina modernią virtuvę bei užtikrina subalansuotą mitybą.Galima naudoti: šaltą arba šiltą, įmaišyti į salotas arba naudoti kaip garnyrą įvairiuose mėsos, žuvies arba daržovių patiekaluose, apkepuose, pyragėliuose su mėsa arba kaip desertą.<br /><br />Pasirodo riesutus primena :))Liletahttps://www.blogger.com/profile/15643424135034872016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7308345733010563402.post-65318232265573548112009-05-01T16:50:00.000+03:002009-05-01T16:50:00.000+03:00Man atrodo, kad tikrai skanu - jums išėjo tikras k...Man atrodo, kad tikrai skanu - jums išėjo tikras kuskusas, super,sudominai!mikahttps://www.blogger.com/profile/02566044941202020777noreply@blogger.com